Descargar EBOOK Un mon sense fi autor KEN FOLLETT gratis online


Descargar EBOOK Un mon sense fi gratis online - autor KEN FOLLETT Título Del Libro: Un mon sense fi
ISBN 13: 9788429760491
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 9.62 Mb
El autor del libro: KEN FOLLETT
El editor: EDICIONS 62

Leer la descripción completa de los libros:Un mon sense fi torna els lectors a la ciutat medieval de Kingsbridge, dos segles més tard, i al seus habitants, als descendents dels homes, dones i nens que van protagonitzar Els pilars de la terra i que ara s´han d´enfrontar a nous crims i intrigues i al s difícils reptes arquitec´`onics que exigeix la supervivència de la ciutat.

"Des que el 1989 vaig publicar Els pilars de la terra, milers de lectors m´han demanat que escrigués la segona part, La novel.la és, però, vaig decidir omplir-me de valor. No podia escriure una altra obra sobre la construcció deúna catedral perquè aleshores hauria estat el mateix llibre. Tampoc podia centrar-me en els mateixos personatges, perquè al final d´aquella primera novel.la tots són molt vells o han mort.

Un món sese fi té lloc a la mateixa ciutat, Kingsbridge, dos-cents anys més tard, i els protagonistes són descendents dels personatges d´Els pilars de la terra. La catedral és de nou el centre de la trama d´amor i odi, cobdícia i orgull, ambició i venjança. Per`al cor del relat trobareu el major desastre natural de la història, la plaga de peste coneguda pel nom de la Mort Negra que al segle XIV va assolar Europa i va matar la meitat de la població." Ken Follett
El autor es KEN FOLLETT escribió un interesante libro titulado Un mon sense fi. El libro de la publicó la editorial EDICIONS 62, y en este momento por el libro de Un mon sense fi PDF ISBN (9788429760491) es necesario pagar 29.90 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Un mon sense fi EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor KEN FOLLETT, que te pueden gustar, igual que el libro de Un mon sense fi EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Un mon sense fi EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Un mon sense fi PDF
Descargar en EPUB Un mon sense fi EPUB
Descargar en DOC Un mon sense fi DOC
Descargar en TXT Un mon sense fi TXTÚltima descarga: 5 días atrás

Reseñas de libro Un mon sense fi


Javier

Este libro es elegante!

David

No le gustó.

Ainhoa

Es necesario leer cada

Carlos

yo no era capaz de entender

Carla

El mejor entre los
Añadir un comentario al libro Un mon sense fi
Descargar EBOOK Un mon sense fi autor KEN FOLLETT gratis online

PDF: un-mon-sense-fi.pdf Un mon sense fi PDF
EPUB: un-mon-sense-fi.epub Un mon sense fi EPUB
DOC: un-mon-sense-fi.doc Un mon sense fi DOC
TXT: un-mon-sense-fi.txt Un mon sense fi TXT